• Din anul 2003 am avut o creștere temeincă și responsabilă în pozitia de lideri pe care o avem astăzi.

DE CE MEDROM LOGISTICS?

AM CASTIGAT INCREDEREA CLIENTILOR

Suntem acreditați pentru toate activitățile pe care le derulăm!

Suntem acreditați pentru toate activitățile pe care le derulăm, iar seriozitatea noastră se reflectă în dezvoltarea rețelei stabile de clienți și parteneri.

Creșterea organică a cifrei de afaceri, precum și continua extindere a direcțiilor de activitate vă oferă harta reală a evoluției noastre prin experți și personal specializat. Adaptându-ne la cerințele tot mai complexe ale pieței, am crescut împreună cu partenerii și clienții noștri.

Volumul de contracte în derulare și costanța clienților noștri demonstrează complexitatea și eficiența noastră de a răspunde tuturor provocărilor.

Personalul nostru este in masura sa raspunda promt la intrebari privind legislatia vamala si statusul derularii operatiunilor dvs. de vamuire. Mai mult, oferim informatii actualizate privind soldurile cantitative de marfa aflate in magaziile noastre si nu in ultimul rand situatia calitativa si cantitativa a bunurilor descarcate.

ECONOMISȚI TIMP SI BANI

Eliminăm prin competență orice pierderi de timp ori de natură materială.

Avem un spațiu de depozitare de 6.000 de metri pătrați, potrivit pentru mărfuri cu caracter general. Dacă se doreste mai mult spatiu, suntem pregatiti sa oferim solutii plastice solicitarilor dvs.

Manipularea mărfurilor este tehnologizată, prin intermediul utilajelor moderne, iar personalul care asigură instrumentarea bunurilor este calificat în acest domeniu.

În depozitul nostru pot fi depuse atât mărfuri care urmează a fi vămuite, cât și deja vămuite. Pregătiți să întâmpinăm un volum ridicat de cereri, în 2013 am asigurat manipularea a peste 50,000 de tone, în condiții de maximă siguranță și flexibilitate.

De mentionat este faptul ca avem posibilitatea punerii la dispozitie a spațiilor de depozitare avizate favorabil de catre Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.