• MEDROM LOGISTICS PESTE 6.000 MP SPAȚII DE DEPOZITARE ACOPERITE ȘI 17.000 MP DE PLATFORMĂ

DEPOZITARE

PESTE 6.000 MP SPAȚII DE DEPOZITARE

PESTE 6.000 MP SPAȚII DE DEPOZITARE ACOPERITE ȘI 17.000 MP DE PLATFORMĂ
 

Avem un spațiu de depozitare de 6.000 de metri pătrați, potrivit pentru mărfuri generale. Dacă aveți nevoie de mai mult, suntem pregătiți să vă punem la dispoziție orice suprafață doriți.

Manipularea mărfurilor este tehnologizată, prin intermediul utilajelor moderne, iar personalul care asigură instrumentarea bunurilor este calificat în acest domeniu. Eliminăm prin competență orice pierderi de timp ori de natură materială.

În depozitul nostru pot fi depuse atât mărfuri care urmează a fi vămuite, cât și deja vămuite. Pregătiți să întâmpinăm un volum ridicat de cereri, în 2013 am asigurat manipularea a 50,000+ de tone, în condiții de maximă siguranță și flexibilitate, evitând costurile impuse de terminalele de containere.

Deasemenea oferim spații de depozitare Avizate Sanitar-Veterinar.

GARANȚIA SERVICIILOR MEDROM

Orice serviciu ați solicita, va însemna derulare rapidă, controlată și sigură.
 

Prin noi, păstrați încrederea partenerilor dumneavoastră garantând punctualitatea livrărilor. Pe platforma din Constanța Sud Agigea putem descărca, încărca și transfera toate tipurile de conținuturi comerciale. În felul acesta, mărfurile sunt întotdeauna livrate la timp și evitați nesiguranța implicată de serviciile clasice.

Oferim eficiență și control. Am dezvoltat un sistem logistic complex care vă permite să urmăriți evoluția procedurilor de vămuire direct din birou. Dumneavoastră stabiliți traseul, iar noi ne deplasăm pe teren, având grijă de tot, în condiții de maximă transparență.

Contactează-ne!

0241.488.671

CONTACTEAZA UN REPREZENTANT MEDROM!