• FORMALITATI VAMALE?50 de PROFESIONIȘTI în serviciul dumneavoastră

COMISIONARE VAMALA

PREZENTĂM BUNURILE LA AUTORITATEA VAMALĂ PENTRU CONTROL FIZIC

Pentru un bun management al timpului și un plafon scăzut al costurilor, ne ocupăm de toate etapele parcurgerii controlului vamal.

Avem grijă să minimizăm costurile, ținând cont de nevoile dumneavostră specifice, de la prelucrarea documentelor pana la finalizarea formalitatilor vamale .

Un alt aspect important la care ne-am gandit, venind in sprijinul afirmatiilor noastre de mai sus, este propria rampa de control fizic cu personal vamal arondat acesteia.

Putem manipula marfurile dvs., in cadrul controlului fizic solicitat de autoritatea vamala, in maxima siguranta, astfel eliminand surprizele neplacute privind deteriorarea acestora.

Noi ne ocupam de toate detaliile.

ÎNTOCMIM DECLARAȚIILE INTRASTAT ȘI FORMALITĂȚILE DE VĂMUIRE A MĂRFURILOR DE EXPORT-IMPORT ÎN UNIUNEA EUROPEANĂ

Din momentul în care România a devenit stat membru al Uniunii Europene și parte a Pieței Unice, comercianții sunt obligați să furnizeze ei înșiși informații referitoare la bunurile schimbate în comunitate. Vă eliberăm timpul și vă scutim de griji luând în responsabilitatea echipei noastre de experți în legislație toate acțiunile aferente sistemului de vămuire.

O ECHIPĂ DE 50 DE PROFESIONIȘTI LUCREAZĂ PENTRU TINE

Ne ocupăm de parcurgerea întregului proces birocratic, de transport și depozitare.
 

De la primirea documentelor pana la punerea in libera circulatie a marfurilor sau depozitarea acestora, inlesnirea colaborarii cu liniile de shipping, carausi, avem grija de fiecare detaliu.

Fiindcă înțelegem în profunzime procesul legislativ, știm întotdeauna care sunt cele mai bune soluții de care aveți nevoie, evitând orice întrerupere a fluxului de import sau export. Mereu informați și operativi, suntem specializați în toate domeniile din COMISIONARE VAMALĂ.

Suntem mereu la curent cu toate modificările legislative și cunoaștem nuanțele legilor. Profesioniștii noștri se asigură de conformitatea documentației cu standardele legislative actuale, astfel încât eliminăm orice blocaje sau pierderi de timp și de bani.

Cu noi, nu puteți fi luat prin surprindere. Ne ocupăm de realizarea declarațiilor vamale de import și export, precum și de documentele necesare tranzitului și antrepozitului vamal, de documentele aferente regimului de perfecționare activă și pasivă, ca și de actele necesare transformării sub control vamal sau admiterii temporare.